Co wyróżnia gotowane karmy od Paul & Paulina?
Karmy Paul & Paulina w niczym nie przypominają komercyjnych karm mokrych dla psa. Są produkowane ręcznie ze składników jakości spożywczej. Tę jakość poznasz nie tylko po wyglądzie karmy, ale i po zapachu. Każdy składnik jest starannie dobrany, ręcznie krojony, a potem delikatnie ugotowany. Mięso gotuje się we własnym soku.
W przeciwieństwie do większości karm, potrawki Paul & Paulina to pełna przejrzystość składu. Karmisz dokładnie tym, co widzisz! Są przygotowane przez ludzi, którzy za główny cel postawili sobie dłuższe i zdrowsze życie psów. Dlatego nie znajdziesz w nich konserwantów, odpadów rzeźnych, barwników i wzmacniaczy smaku.
Dla kogo konina?
Konina to jedno z najbardziej hipoalergicznych i chudych rodzajów mięsa.
Najbardziej sprawdzi się dla:
- psów z alergią,
- psów z wrażliwym brzuchem i powracającymi biegunkami,
- chorych na trzustkę lub wątrobę,
- psów w trakcie diety eliminacyjnej.
Ziemniaki w przepisie z koniną są źródłem węglowodanów, a mączka z kości końskich (2%) źródłem wapnia.
Zdrowe urozmaicenie diety.
Karmy Paul & Paulina to z definicji karmy uzupełniające. Receptury opierają się na filozofii biologicznie odpowiedniej diety oraz zasadzie mięsnej różnorodności w diecie psa. W niektórych karmach znajdziesz wyłącznie mięso mięśniowe, w innych mięso z mięśni oraz podroby. Do tego różne rodzaje warzyw i owoców, zioła i oleje. Jeśli połączysz różne odmiany, możesz zapewnić swojemu psu zbilansowaną dietę.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.